Ons Team

In de levendige buurt waar onze gemeenschap bloeit en gedijt, hebben we een team gevormd dat niet alleen klust in de wijk, maar ook harten herstelt en levens verandert. Bij ons geloven we in de kracht van tweede kansen, en daarom werken we zij aan zij met reclasseringstaakgestraften om onze buurt te verbeteren.

Elk lid van ons team heeft een uniek verhaal, maar één gemeenschappelijk doel: een positieve impact hebben op onze omgeving. Of het nu gaat om het opknappen van speeltuinen, het schilderen van buurtgebouwen of het onderhouden van openbare ruimtes, we zetten ons in met passie en vastberadenheid.

Maar onze missie gaat verder dan alleen fysieke verbeteringen. We streven ernaar om een gevoel van trots en verantwoordelijkheid te cultiveren bij iedereen die deel uitmaakt van ons team. Door samen te werken, leren we van elkaar en groeien we als individuen.

Dus, als je op zoek bent naar een manier om iets terug te geven aan je gemeenschap, sluit je dan bij ons aan. Samen kunnen we laten zien dat tweede kansen niet alleen mogelijk zijn, maar ook transformerend kunnen zijn. Bij ons gaat het niet alleen om klussen in de wijk, maar ook om het creëren van een toekomst vol hoop en mogelijkheden voor iedereen.

Samenwerkingspartners